#MASTERTHEGAME | B2S Actie pagina
592
page-template-default,page,page-id-592,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

MAAK JE COOLER MASTER SET UP COMPLEET

 

Ontvang gratis een #MASTERTHEGAME muismat en polssteun bij de aanschaf van een actieproduct!

 

Alle gamers die een Cooler Master toetsenbord hebben gekocht tussen 1 en 30 augustus 2018 ontvangen een Cooler Master #MASTERTHEGAME muismat en polssteun zo lang de voorraad strekt.

 

Claim je Cooler Master #MASTERTHEGAME Gaming gear onderaan de pagina of stuur een kopie van je betalingsbewijs (max. 3mb) met serie nummer en adres naar actie@coolermaster.eu en ontvang jouw  muismat en polssteun.

Polssteun

Bewapen je Cooler Master toetsenbord met extra support voor je polsen. Maximale comfort met deze zachte polssteun voor extra lange grind sessies. De rubberen basis aan de onderkant van de steun voorkomt het schuiven tijdens het gamen.

 

De heerlijk zachte schuim rest voelt fijn en beschermt je polsen tijdens het typen of gamen. Volgens ErgoPlus voorkomt een goede polssteun letsel aan je pols en daarom helpen we jou met #MASTERTHEGAME!

Cooler Master polssteun
Cooler Master Mousepad

Muismat

Een goede muis heeft een goede ondergrond nodig. De #MASTERTHEGAME muismat zorgt voor snelle reacties door een zacht synthetische oppervlakte die weinig weerstand geeft.

 

Microscopische mesh geeft je de controle die je verlangt bij het gamen. De ”non-slip” basis coasting houd je muismat op de plaats.

 

De afmetingen zijn 300x200x3mm

Instructie: 

1. Deze actie is alleen geldig voor bewoners uit  Nederland en België.

2. De actie is geldig van 1 t/m 31 augustus.

3. Alle deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

4. Een geldig verkoopfactuur van de geselecteerde producten, gekocht in Nederland of België tijdens de actieperiode is verplicht.

5. In het geval van restitutie/teruggave van het aangekochte product of gebrek aan bewijs van een geldige aankoop, heeft Cooler Master het recht de volledige waarde van het goodie pakket te vorderen.

6. Voor de volledige voorwaarden klik HIER

Actieproducten: 

MasterKeys Pro RGB L,M,S

MasterKeys Pro White L,MS,S

MasterKeys PBT L,S

MasterKeys Pro L – GeForce GTX Editie

MK750

CK550

MK120

MS120

MasterKeys Lite L Combo RBB

*alle Switch combinaties

Cooler Master aktie
Megekko logo
logo cd rom land

MK750

Polssteun
Mechanische Cherry MX
RGB 16.7
On board Memory

MK Pro serie

Mechanische Cherry MX
L, M, S variant
RGB en White LED
On board Memory

CK550

Mechanische Gateron switches
On-the-fly settings
RGB 16.7
On board Memory

MK Lite Combo

Waterproof Membraam
Incl. muis
RGB 16.7
On board Memory

CLAIM JE GAME GEAR