My CMS | MASTER ARENA
143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-143,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

BELEEF DE GAME IN HET ECHT!

#MasterArena

Durf jij het aan om Counter Strike in het echt te beleven? Kom dan naar de #MasterArena! Ontmantel de bom op één van de high-end gaming pc’s in een speciale CS:GO map, we hebben de airsoft hal namelijk in de game nagemaakt zodat je vast je tactieken kan oefenen. Ga daarna in de Offline Arena om te checken of jij daadwerkelijk Master bent van de Game!

ONLINE GAME ARENA

Je begint je game beleving online in de Cooler Master Game Arena op een van de High-end gaming pc’s in toernooi opstelling. De systemen hebben de nieuwste hardware van AORUS en Cooler Master en kunnen daarom vrijwel elke game met gemak aan. De gaming pc’s zijn voor je gevuld met de populairste games. Vervelen hoef je niet want de Game Arena beschikt over 2 VR systemen om je écht onder te dompelen in de virtuele wereld.

Na het gamen kan je even tot rust komen van dat spannende game moment in de lounge hoek met eigen koelkast. Maar veel rust is er niet bij want nu begint de game pas echt! #MASTERTHEGAME

OFFLINE ARENA

Stel je voor; je zit met je vrienden te gamen in de speciale Game Arena tot er een zak over je heen wordt getrokken. In een speciale ruimte word je daarna gebriefd, terwijl over de speakers een vrachtvliegtuig klinkt en je het speelveld wordt opgeduwd zonder wapen: Battle Royal. Of je krijgt een realistisch uitziende bom in handen die je moet ontmantelen door middel van een sleutel en cijfercode.

 

GAME MODUS:

  • Search & Destroy (Bom planten)
  • Team Deathmatch
  • Battle Royale
  • Free for All
  • Capture the flag

#MASTERARENA is powered by:

Cooler master logo
Logo gigabyte Arorus
kinguin logo