My CMS | Gaming muis CM310
873
post-template-default,single,single-post,postid-873,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Gaming muis CM310

gaming mouse cm310

Gaming muis CM310

cm310

 

Gaming muis voor elke gamer

 

Eindhoven, Nederland – Cooler Master lanceert vandaag een nieuwe muis voor gamers. De muis is door zijn ergonomische vorm geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Subtiele RGB verlichting accentueert de ronde contouren van het design. Ondanks zijn instapprijs is de muis geschikt voor alle type gamers en helpt jou de game te overmeesteren.

Comfortabele vorm

 ‘’We hebben een muis ontworpen voor de gamers die op zoek zijn naar een comfortabele, tweehandige muis met RGB en die betaalbaar is. Met de subtiele verlichting en allround gaming sensor zit je met de CM310 goed voor zowel prestaties als looks.’’ – Bryant Nguyen, Peripheral Manager.

Door de rubberen handgrepen en een handige knoppenindeling voel je bij het eerste gebruik van de muis direct het comfort, met linker- of rechterhand.

Nauwkeurige gaming sensor

De Cooler Master CM310 gaming muis beschikt over een optische allround game sensor die al je bewegingen nauwkeurig bijhoud op verschillende oppervlakten. Snelle reacties zijn onmisbaar voor je game en daarom reageert de Cooler Master CM310 direct op de manier die jij wilt met optimale acceleratie.

RGB-aanpasbare verlichting

Stel de muis in op je eigen stijl en voorkeuren met de knop bovenop de Cooler Master CM310. Het is gemakkelijk wisselen van lichtprogramma in de drie zones RGB zonder gebruikt van ingewikkelde software. Met handige knop combinaties stel je de verfrissende lichteffecten verder af.

Prijs en beschikbaarheid

De CM310 is naar verwachting vanaf juli ’18 in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 29,99 euro. Kijk voor meer informatie op www.coolermaster.com of houd onze social media in de gaten: www.facebook.com/CMBenelux of www.twitter.com/CMNL

Tags:
, , ,
No Comments

Post A Comment