My CMS | S’werelds eerste on-/offline ervaring: MasterArena
615
post-template-default,single,single-post,postid-615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

S’werelds eerste on-/offline ervaring: MasterArena

’s Werelds eerste on-/offline ervaring

Arnhem 19 maart 2018 – Samen met je vrienden een bom ontmantelen in een videogame om het daarna in het echt te doen. Vanaf april kan het! Paintball World Arnhem en game merk Cooler Master brengen de virtuele wereld en realiteit samen in ’s werelds eerste on-/offline ervaring.

In de gloednieuwe Game Arena kan je gamen, racen in een simulator of je onderdompelen in VR voordat je de Offline Arena betreedt en je favoriete game op het paintball of indoor airsoft veld beleefd. Beide arena’s zijn uitgerust met camera’s die alles livestreamen op het populaire platform Twitch.

Door de groeiende druk vanuit de gaming community heeft eigenaar Rob Fuhler besloten om de game ervaring naar de realiteit te brengen.

‘’We ervaren een groei van bezoekers vanuit de game community. Steeds vaker horen we game kreten van het veld komen. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met een partij met wortels in de gaming community om de game ervaring op het veld te versterken.’’, aldus Rob Fuhler eigenaar van Paintball World

 ‘’We willen dicht bij de games blijven en niet alleen een map namaken zoals je het vaker ziet. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de verbinding van games en realiteit zodat de ervaring nog intenser wordt.’’

Stel je voor; je zit met je vrienden te gamen in de speciale Game Arena tot er een zak over je heen wordt getrokken. In een speciale ruimte word je daarna gebriefd, terwijl over de speakers een vrachtvliegtuig klinkt en je het speelveld wordt opgeduwd zonder wapen: Battle Royal. Of je krijgt een realistisch uitziende bom in handen die je moet ontmantelen door middel van een sleutel en cijfercode.

De Game Arena met game pc’s in toernooi opstelling, VR-area en lounge hoek met eigen koelkast is volgens de bedenkers essentieel voor de beleving.

Jerry Driessen is één van de bedenkers van deze beleving: ‘’Gamen is eigenlijk net als sporten, vol met adrenaline en emotie. Het pronken met een goede ‘’play’’ is eigenlijk net als het biertje in de kantine na een voetbalwedstrijd.’’

Getuigen het groeiende aantal game/Esport evenementen en platformen als Twitch zien we dat het een enigma is dat gamers alleen op hun zolderkamer verblijven. Paintball World speelt hiermee in op deze trend. De game belevingen zijn voor alle leeftijden en te combineren met laserquest, paintball en airsoft maar uiteraard is de MasterArena ook los te bezoeken.

Vanaf 13 april is het mogelijk om een game in het echt te beleven. Voor meer informatie hierover ga naar www.masterthegame.nl

No Comments

Post A Comment