My CMS | MSI mascotte bedreigt in video boodschap
337
post-template-default,single,single-post,postid-337,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

MSI mascotte bedreigt in video boodschap

Mascotte MSI bedreigd in Facebook video

Eindhoven, The Netherlands – MSI werd gister opgeschrikt door een video die op Facebook werd geplaatst. In de video is te zien hoe de mascotte van MSI bedreigd wordt met een stanleymes en een speelgoed wapen.

 

“Wij hebben Lucky” De video begint met een heftig openingsshot met zware muziek. Lucky, de mascotte van MSI is met handen gebonden en wordt bedreigd met een stanleymes.

Daarna zien we de man in een heuse montage rond tijgeren, zich met modder besmeuren en zelfs in een sloot springen. Op de stuntelige wijze waarop dit gebeurd wordt het al snel duidelijk dat het gaat om een ludieke video vanuit het adres van concullega Cooler Master.

 

‘’Wij hebben Lucky, wil je hem terug verdienden? Dan dagen wij jullie uit in een 5 tegen 5 Call of Duty duel.’’ Het lijkt er dus op dat we binnenkort een zogenoemde company battle kunnen verwachten.

MSI heeft de video op eigen kanalen gedeeld en zegt binnenkort op gepast wijze te reageren.

 

De video is HIER te bekijken

No Comments

Post A Comment